Yeni Doğan Hastane Çıkışı Setleri

Yeni Doğan Hastane Çıkışı Setleri

Yeni Doğan Hastane Çıkışı Setleri 

Bebeğinizin doğumuna az kalmış ve heyecan tüm aile üyelerini sarmışken bin bir stresle hazıladığınız hastane çantanızın olmazsa olmazlarından biri de  elbette yeni doğan hastane çıkış setleri. Doğumun ne zaman geleceğinin belirsiz olduğu zamanlarda adeta bir kurtarıcı gibi yetişen ve bebeğin ilk anda duyabileceği tüm ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan bu setler ebeveyler için de büyük kolaylıklar sağlıyor. 


Hastane Çıkışı Setleri Aileler İçin Avantajlı 

Yeni doğan hastane çıkışı setleri sayesinde farklı ürünleri ayrı ayrı  almak yerine bir çok farklı ve temel ihtiyaç diyebileceğimiz ürünleri toplu olarak almış olmak her açıdan büyük rahatlık. Bebeğinizin cinsiyetine göre seçebileceğiniz setler olduğu gibi bebeğiniz için unisex olarak hazırlanmış olan setleri de elbette tercih edebilirsiniz. Bebek hastane çıkışı setleri bu kadar önemliyken bebek giyim markalarına da birbirinden güzel kombinlenmiş bu setleri ailalerin beğenesine sunmak kalıyor.  

 

Hastane Çıkışı Setlerinde Neler Var? 

Peki gelin bu setlerin içerisinde neler yer alıyor onlara bakalım. Setler genelde şapka, önlük, eldiven, patikli alt, çıtçıtlı body ve battaniye gibi  bebekleri sıcak tutacak ürünlerden oluşuyor.  Belki de tüm ailelerin yeni doğan bebekleri için en çok endişelendikleri konulardan biri bebeklerinin yeterince ısınnamamasına yönelik.  Bu yazıyı okurken bile  bir çok ailenin yeni doğan bebeğini battaniyeye sarıp sarmaladığı anlar çoktan gözününüzün önüne gelmiş olabilir. 

 

Hastane Çıkışı Seti Alırken Nelere Dikkat Edeceğiz? 

Kombinlerin yarıştığı seçeneklerin asla bitmediği bebek setlerinden satın alırken nelere dikkat etmelisiniz ve özellikle neleri göz önünde bulundurmalısınız? 

Yeni doğmuş bir bebeğin yumuşacık teni kuşkusuz en yumusak dokulu ürünleri hak eder. Özellikle alacağınız setlerdeki ürünlerin yumaşak dokuya sahip olmaları oldukça önemli.  Bebeğiniz için kıyafet alırken kıyafetlerin %100 pamuktan üretilmesine dikkat edin. Ayrıca yeni doğmuş bir bebeğin cildinin ne kadar hassas olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu yüzden alacağınız ürünler bebeğin tenini tahriş etmeyen, alerjik reaksiyon oluşturmayan kumaşlardan yapılmalı.  

Dikkatli Ebeveyn Olmak Şart 

Bebek setleri için bir diğer önemli nokta ise kumaşların kanserojen madde içermemesi. Bu konuda içinizin rahat etmesi için EKO-TEX belgeli ve onaylanmış bebek giyim ürünlerini tercih etmelisiniz.  Bir çok bebek setleri  şu an baskılı ürünlerden oluşuyor.  Bu güzel setler ve baskılar sizi yanıltmasın. Özellikle kıyafet üzerindeki baskıların kimsayasal katkılı boyalardan değil tamamen su bazlı boyalardan yapılması kıyafeti seçerken önceliğiniz olmalı. 

 

Son Bir Tavsiye

Yeni doğan bebeklerin her an yanında olan battaniyelerin de koku ve nem tutmamasına, makinede yıkanabilesine, bebeğinizi sıcak tutmasına ve battaniyenin tüylenmiyor olması gibi özellikleri de battaniye seçerken kesinlikle  önemsediğiniz konular arasında yer almalı. Ugly Ducks Kids Boutique tarafından tamamen yeni doğan bebeklerin sağlığı ön planda tutan, bebeğinizin rahat ve huzurlu bir uykusu için ihtiyaçlarına yönelik özenle hazırlanmış, ailelerin güvenle tercih edebileceği  yeni doğan hastane çıkışı setlerine göz atabilirsiniz. 






 

 



 
Etiketler: Yeni doğan, hastane çıkışı, bebek, çocuk
Ocak 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR