Baharda Çocuk Giyim Tercihleri

Baharda Çocuk Giyim Tercihleri

Baharda Çocuk Giyim Tercihleri

 

Baharı müjdeleyen cemrenin düşmesiyle birlikte artık havaların giderek ısınacağı ve içimizin kıpır kıpır olacağı dönemlere yavaş yavaş girmeye başlıyoruz. Koca bir kış mevsimini arkamızda bırakırken ev-okul-iş döngüsünde geçen hayatlarımıza renk getiren bahara herkes hazır mı? Özellikle baharın enerjisi ve çocukların bitmek bitmeyen enerjileri birleşince bu mevsim için sakin geçeceğini düşünmek biraz zor. Sokakların, parkların akla gelecek tüm dış mekanların minik ve genç bireylerle dolacağı önümüzdeki aylarda gelin baharın çocuk giyime nasıl yansıyacağından ve bu mevsimin çocuk giyim trendlerinden konuşalım.

 

Öncelikle bahar hakkında bir konuyu netleştirmekte fayda var.İnsanlar olarak mevsimler konusunda daha çok yazlıkçılar ve kışlıkçılar olarak iki keskin taraflara ayrılıyoruz ama ilkbaharın ılımlı havası giyim konusunda birçok seçeneğiyle bizleri karşılıyor. Çocuk giyim ya da yetişkin giyim fark etmeksizin birçok seçeneğin bizlere sunulduğu bu mevsimde bize yalnızca kendi ruhumuzu yansıtan parçaları keşfetmek kalıyor. Teşekkürler bahar!

 

Şimdi Rahatlık Zamanı!

İlkbaharın özgürleştiren havası en çok sokaklara yansıyor. Özellikle bol güneşli günlere uyanacağımız bu zamanlarda çocuklar tarafından spor takımların sıkça tercih edileceği kesin. Çocukların ve gençlerin rahatlığı ön plana çıkaracakları ve çılgın sokak stillerini yansıtacakları bir mevsim bizi bekliyor. Sokak ve gençlerin ruhunu her an yansıtmaya hazır, eğlenceli tasarımları ve desenleriyle dikkat çeken kot ceketler de kışlık montlara elveda denilmeye hazırlanılan bu zamanlarda çocukların gözde kıyafetleri arasında kesinlikle yer almalı.

 

Doğada Bulunan Renkleri Kendinde Keşfet!

İlkbaharın gelişi ile birlikte markalar çocuk ve genç giyimde yeni sezon ürünlerini paylaşmaya başladılar ve görünen o ki baharın ilham veren havası yeni sezon ürünlerine de net bir şekilde yansıyor. Özellikle rahatlığı ve doğaya dönüşü simgeleyen desen ve tasarımlarla ön plana çıkan kıyafetler gençlerin kendilerini keşfetmelerini amaçlıyor. Ayrıca doğanın sıcak renkleri kıyafetlerle birleştiğinde çocukların ve gençlerin enerjilerinin, bedenlerinin ve duygularının etkilendiği de bir gerçek. 

 

Baharın Olmazsa Olmaz Parçaları…

Hava durumu açısından yorumlandığında ilkbaharda sıkça kendinden söz ettiren bahar yağmurları gençlerin dışarda keyifle vakit geçirmelerine kesinlikle engel değil. Özellikle yağmura karşı koruma sağlayan ve  rengarenk modelleriyle gündelik stilin bir parçası olan yağmurluklar tüm ilkbahar boyunca gençlerin gardıroplarında yer alacak gibi duruyor.

 

Baharın ılık akşamlarının vazgeçilmez parçaları arasında olan şişme yelekler de çoktan dolaplarda yerini almaya başlamalı. Ayrıca genç kız giyimde de son zamanların moda trendi haline gelen cropların bahar ve yaz mevsimi arasındaki geçiş için bir köprü görevi göreceği kesin. Bu haftalık moda postasından gençler için sunacaklarımız bu kadar.  Son olarak Ugly Duck Kids Boutique’nin  çocuklara özel  sunduğu bahar sezonunun öne çıkan parçalarına buradan göz atabilrsiniz.

Etiketler: çocuk bahar giyim, ilkbahar çocuk giyim, ilkbahar çocuk modası, ilkbahar kız çocuk giyim, ilkbahar erkek çocuk giyim
Şubat 24, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR