Çocuğunuza Harika Sömestr Tatili Hediye Önerileri

Çocuğunuza Harika Sömestr Tatili Hediye Önerileri

Çocuğunuza Harika Sömestr Tatili Hediye Önerileri

 

Okullu olmanın en heyecanlı zamanlarından biri  sizce nedir? Bize kalırsa elbette dört gözle beklenen sömestr tatili.Öğrencilerin okulun son zamanlarına doğru tatil için geri sayım yaptıkları hepimizin bir zamanlar hayali olan yarı yıl tatili. Akşam da uyurum sabah da öğlen de hayat böyle bir şey olsun diyen miniklerin bir dönem boyunca yılmadan, yıkılmadan okula gitmelerini izledikten sonra eğitimlerine verecekleri bu kısa arada onlara güzel bir sömestr hediyesi düşündünüz mü? 

 

Haydi Gidelim Parka !

Öncelikle tatil diyince aklımıza rahatlık, boş zaman ve özellikle çocukları düşündüğümüzde bol bol koşturmaca geliyor. Rahatına düşkün genç erkek ve genç kızların kendi tarzlarını da en güzel yansıtabildikleri, modanın yeni trendi diyebileceğimiz eşofman takımları harika bir sömestr hediyesi olarak düşünülebilir. Gençlerin kendilerini içinde en özgür hissettikleri kıyafetlerden birini onlar için yarıyıl tatil hediyesi seçmek bizce tam yerinde bir hediye tercihidir. Ugly Duck Kids Boutique çocukların rahatlığını ve tarzını konuşturan genç erkek ve genç kız sokağın tarzı koleksiyonuyla hediye seçimizde size yardımcı olabilir.

 

Okula Havalı Bir Dönüş

Sömestr dönüşü havalar serinliğini hala korurken okula dönüş hediyesi olarak çocuğunuza yeni bir mont ya da ceket almaya ne dersiniz? Yağmurlu, karlı ve de  rüzgarlı havalarda çocuğunuz aldırış etmeden gezebilsin diye onun için tarz ve şıklığından ödün vermeyeceği montu bulma görevi size kalmış. Çocuğunuzun rüzgara, kar yağışlarına,  yağmurlu havalara aldırış etmeden rahatça gezebilsin diye şıklığından ve tarzından ödün vermeyen montları Ugly Duck Kids Boutique sayfasına göz atarak ulaşabilirisiniz.

 

Bu Hediye Başımın Tacı!

Bir diğer hediye tavsiyemiz büyükten küçüğe herkesin yüzünü gülümsetecek şekilde. Aksesuar kullanmayı biz yetişkinler ne kadar seviyorsak çocuklar da en az o kadar seviyolar.  Taçlar çocukların eğlenceli ruh halleriyle adeta birbirini tamamlayan bir ürün bizim gözümüzde. Özellikle son dönemlerde popüler olan birbirinden sevimli hayvan figürlerinin olduğu rengarenk taç modelleri hangi çocuğun hoşuna gitmez ki? Ugly Duck Kids Boutique özellikle çocuğunuzun saçlarına renk katacak taç modelleriyle sizin de kalbinizi çalabilir bizden söylemesi.

 

Peki Ya Başka Seçenekler?

Çocuğunuzun giyiminin üzerinde bu kadar durmuşken evde geçireceği zamanları atlamak elbette olmaz. Bir çocuk evde ne yaparsa sıkılmaz ve keyifli vaki geçirebiliriz biraz buna düşünelim. Öncelikle çocuğunuzun ilgi alanlarına ne kadar hakimsiniz? Onun sevdiği ve  dikkatini üzerine verebildiği, vakit geçirdikçe keyif aldığı etkinlikler var mı? Eğer bunları biliyorum derseniz sınırsız bir hediye seçeneği sizi bekliyor. Çizgi romanlar, çizfi filmler, maketler, kitap serileri,bilgisayar oyunları, süper kahraman figürleri… Yetişkinler olarak bizim de bayılarak kabul edeceğimiz bu hediyeleri bir çocuğun aldığı anda yaşayacağı heyecanı hayal etmek hiç de zor değil.

 

 

 

Etiketler: çocuk hediye, çocuk hediye fikirleri,
Ocak 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR