Blog Başlık

  • Ocak 21, 2022

    Çocuklarla Sağlıklı İletişim Nasıl Kurulur?

     

     

    İletişim, genel anlamda hangi yaşta olursa olsun karşınızdaki insanla iyi anlaşabilmeniz için gerekli olan bir durumdur. İyi kurulamayan iletişimler, genelde kavga ve tartışma ile sona erebilmektedir. Çevrenizde bazı çocukların ağladığına hatta istediği bazı şeyleri bağıra bağıra talep ettiklerini görebilirsiniz. Bu durumun temel nedenlerinden birisi de çocuklarla olan iletişim bozukluğudur.

    Çocuklarla iletişim, çocuk iletişimi
  • Ocak 24, 2022

     

    Erkek Çocuk Giyim Seçenekleri 

     

     

    Erkek çocuk giyim alanında birçok farklı seçeneğe sahip olan Ugly Duck Kids Boutique, çocuklarınız için en doğru kararı verebilmeniz için sizlere yardımcı olmaktadır. Çocuklara özel butik hizmeti sunan firma, birbirinden farklı ürünlerin elde edilebilmesi için sizlere yardımcı olmaktadır.

    erkek, çocuk giyim
  • Ocak 16, 2022

    Çocuklarda Tırnak Yeme En Kolay Nasıl Bırakılır?

     

    Tırnak yeme, her yaştan bireyin karşılaştığı sorunlardan birisidir. Davranış bozukluğu olarak ifade edilen tırnak yeme alışkanlığı, özellikle çocukluk döneminde daha fazla görülmektedir. Bununla birlikte bu alışkanlıktan vazgeçme durumu da yine yetişkinlere göre daha zor bir şekilde oluşmaktadır. Çocukların tırnak yeme alışkanlığından kurtula bilmeleri için oldukça dikkatli davranılmalı ve bu konuda onları incitmemeye, hakaret etmemeye özen göstermelisiniz.

    Çocuk, tırnak yeme, alışkanlıklar, çocuk bakımı
  • Ocak 15, 2022

    Çocuk Odasında Renklerin Önemi

     

    Çocuklarımızın gelişimini iyi bir şekilde tamamlayabilmeleri için yapacağımız uygulamalar bu durumun üzerinde etkili olacaktır. Özellikle çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde gelişebilmeleri ve ilerleyen dönemlerde kendilerini daha iyi ifade edebilmeleri için yaptığımız her şeye oldukça dikkat etmeliyiz.

    Çocuk odası, renkler, çocuk odası renkleri
  • Ocak 14, 2022

    Çocuklar İçin Hediye Önerileri

    Bir çocuğa hediye almanın bir yetişkine hediye almaktan daha zor geldiği anlar yaşadınız mı hiç? Ya da bir çocuğa ne hediye alınır sorusu ve kararsızlığı yaşadığınız anlar oldu mu?


     

    Çocuklar, hediye, hediye alternatifleri
  • Ocak 13, 2022

    Yeni Doğan Hastane Çıkışı Setleri

    Bebeğinizin doğumuna az kalmış ve heyecan tüm aile üyelerini sarmışken bin bir stresle hazıladığınız hastane çantanızın olmazsa olmazlarından biri de  elbette yeni doğan hastane çıkış setleri. Doğumun ne zaman geleceğinin belirsiz olduğu zamanlarda adeta bir kurtarıcı gibi yetişen ve bebeğin ilk anda duyabileceği tüm ihtiyaçları karşılamayı amaçlayan bu setler ebeveyler için de büyük kolaylıklar sağlıyor.  



     

    Yeni doğan, hastane çıkışı, bebek, çocuk
  • Ocak 05, 2021

    Çocuğunuzla Birlikte Alışveriş Yapmanın Yollları

    Ailecek alışverişe çıkmak çoğu zaman keyifli bir gezme etkinliği gibi görülse de özellikle küçük çocuklu bir ailenin alışveriş etkinliği bazen aile üyelerini oldukça zorlar. Alışveriş esnasında kollarından çekiştirilen istediği alınmadığı için ağlayan küçük çocukları sık sık görürüz. Bir zamanlar o küçük çocuğun bizim olduğumuz da bu esnada aklımıza gelir. Bu uzun zamandır kendi çocukluğumuzdan kendi çocuğumuza kadar uzanan bir süreç.

    çocukla alışveriş, çocuk giyim ürünleri, bebek alışverişi, bebek alışveriş listesi, bebek alışverişi tavsiyeleri, bebek alışverişi nereden yapılır, erkek çocuk alışveriş, kız çocuk alışveriş, kız çocuk giyim, erkek çocuk giyim, bebek giyim
  • Ocak 05, 2022

    Bebeklerin ve Çocukların Kışlık Alışverişi Nasıl Olmalı?

    Kışın lapa lapa yağan karı ailecek izlemenin, çocuğunuzla oynadığınız kar topu savaşlarının keyfi elbette tarifsiz olsa da kış mevsimi aileleri çocuklarının sağlığı açısından en çok endişelendiren mevsim. Havalar soğumaya başladığından itibaren bebek ve çocukların kat kat kalın kıyafetler giydirildiğini, sarıp sarmalandıklarını hepimiz görmüşüzdür. Bu  her ne kadar soğuktan korumaya yönelik yapılsa da çocukların daha fazla terlemesine ve böylece hasta olmalarına neden olur. Peki sizin dolabınız çocuğunuzun kış mevsimini atlatması için yeterince uygun mu?

    çocuk kışlık alışverişi, bebek kıyafetleri, kız çocuk kıyafetleri, çocuk ayakkabıları, bebek kışlık kıyafetler, bebek kışlık tulum, erkek çocuk kıyafetleri,
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR