Blog Başlık

  • Ocak 28, 2022

    Çocuklarda TV Alışkanlıklarına Bir Bakış

    Eski zamanlarda evin salonunda en önemli köşeye yerleştirilmiş TV, tüm görkemiyle halının üzerinde oyun oynayan çocukları pek bi etkilerdi. Belli başlı kanallar olur, çoğunlukla herkes aynı yapımları izlerdi. Peki  teknoloji gelişti de gelişti derken artık  küçük çocuğunuzun evin odaları arasında koşarken elideki tabletiyle sayısız kanal izleyebildiği, izleyeceklerinin bir sınırı yokmuş gibi gözüken ve fakat izledikleri içeriklerin kontrolünün yapılmasının son derece önemli olduğu  bir dönemdeyiz.

    çocuklarda tv alışkanlığı, çocuk kanalları, çocuk içerik platformları, çoçuklar için kanallar
  • Ocak 26, 2022

    Sömestr Tatilinde Çocuklar İçin Kitap Önerileri

    Sömestr tatiline girdiğimiz bugünlerde çocuklar karnelerini aldılar ve çok eminiz ki keyifli bir tatil geçirmeyi düşlüyorlar. Tüm ülkede kendini gösteren yoğun kar yağışı bir yandan eğlence bir yandan da biliyoruz ki  çocukların hastalanması için risk demek. Şöyle bir kafanızı dışarıya doğru çevirdiğiniz anda keyifli anlara denk gelmemek mümkün değil.

    Evi çocuğunuz için keyifli hale getirmenin bir yolu da çocuğunuzu farklı dünyalara yolcuğa çıkarmaktır.Aman zaten soğuk ne yolculuğu  dediğinizi duyar gibiyiz ama bizce bu yolculuk kitaplarla da  pekala mümkün.  Gelin bu tatilde çocuğunuzun keyifle okuyacağı, başka dünyalara yolculuğa çıkacakalrı kitaplara birlikte bakalım.

    çocuk kitapları, çocuk kitap önerileri, eğitici çocuk kitaplar, çocuklar için kitaplar
  • Ocak 24, 2022

    Çocuğunuzla Birlikte Keyifle Oynayabileceğiniz Oyunlar

     

    Hem kış ayları hem salgın dönemleri derken ailecek birlikte vakit geçirebileceğimiz en uygun zamanlardayız. Günlük hayatın temposu bu denli yoğunken çocuklu aileleri üstelik eve geldiklerinde enerjisi asla bitecek gibi  durmayan çocukları karşılıyor. Çocukluk dönemlerinde bir çocuğun oyun oynaması, sınırı olmayan hayal gücüyle dünyayı anlamlandırması için oldukça önemli. Sizin bir yetişkin olarak belki düşüneceğiniz çok fazla konu olsa da bir çocuğun gözünden bakıldığında önceliklerinin oyun olduğunu söyleyebiliriz.

    çocuk oyunları, evde çocuk oyunları, geleneksel çocuk oyunları, keyifli çocuk oyunları
  • Ocak 19, 2022

     

    Çocuğunuza Harika Sömestr Tatili Hediye Önerileri

    Okullu olmanın en heyecanlı zamanlarından biri  sizce nedir? Bize kalırsa elbette dört gözle beklenen sömestr tatili.Öğrencilerin okulun son zamanlarına doğru tatil için geri sayım yaptıkları hepimizin bir zamanlar hayali olan yarı yıl tatili.

     

     

    Akşam da uyurum sabah da öğlen de hayat böyle bir şey olsun diyen miniklerin bir dönem boyunca yılmadan, yıkılmadan okula gitmelerini izledikten sonra eğitimlerine verecekleri bu kısa arada onlara güzel bir sömestr hediyesi düşündünüz mü? 

    çocuk hediye, çocuk hediye fikirleri,
  • Ocak 31, 2022

    Erkek Çocuk Giyim Seçenekleri

    Erkek çocuk giyim alanında birçok farklı seçeneğe sahip olan Ugly Duck Kids Boutique, çocuklarınız için en doğru kararı verebilmeniz için sizlere yardımcı olmaktadır. Çocuklara özel butik hizmeti sunan firma, birbirinden farklı ürünlerin elde edilebilmesi için sizlere yardımcı olmaktadır

    Erkek çocuk, çocuk giyim, erkek çocuk giyim
  • Ocak 25, 2022

    Erkek Çocuk Dış Giyim

     

    Çocuklara özel butik hizmeti sunan ve birbirinden farklı ürünlere ulaşabilmenizi sağlayan Ugly Duck Kids Boutique, her geçen gün kendisini yenilemekte ve erkek çocuk giyim başta olmak üzere birçok alanda sizlere hizmet vermeye devam etmektedir. Günümüz şartları değerlendirildiğinde İnternet alışverişinin neden çok daha yoğun bir şekilde gerçekleştiği fark edilecektir. Bu kapsamda erkek bebek takım ihtiyaçlarınız başta olmak üzere birçok konuyla ilgili olarak İnternet sitesi üzerinden sizlere hizmet vermeye devam eden Ugly Duck Kids Boutique, daha doğru karar vermeniz için sizlere yardımcı olmaktadır.

    Erkek çocuk, dış giyim
  • Ocak 17, 2022

    Erkek Bebek Takımları

     

    Zaman kavramı günümüz için en değerli kavramlar arasında yer almaktadır. Özellikle insanların erkek çocuk giyim ihtiyacını karşılayabilmek adına harcadıkları zaman göz önünde bulundurulduğunda, ne kadar büyük bir kayıpla karşı karşıya oldukları daha iyi anlaşılacaktır.

     

    Erkek bebek takımları, bebek takımları
  • Ocak 18, 2022

    Çocuklar Sporda Hangi Hareketleri Yapabilir?

     

    Sağlıklı bir yaşama sahip olmak için spor oldukça önemli ve gereklidir. Özellikle yetişkinlerin düzenli bir şekilde spor yapmaları, daha sağlıklı bir hayata sahip olmaları için gereklidir. Bununla birlikte evli ve çocuklu olan kişilerin çocukları ile birlikte aktivite yapabilmeleri için de spor etkinliklerini bu kavramda düzenlemeleri oldukça faydalı olacaktır. Bu sayede hem çocukları ile eğlenebilecek hem de günlük egzersizlerini yapmış olabileceklerdir. Çocukların spor yapmaya alışmak ve bu konuda hevesti olmak için oyunlarla organize edilmiş spor hareketlerini yapmaları daha güzel olacaktır.

    Çocuk, spor hareketleri
  • Ocak 19, 2022

    Çocuğumuz Korktuğunda Neler Yapmalıyız?

     

    Çocuklar belirli yaş evrelerinde çeşitli durumlarda korku yaşayabilmektedirler. Bu durum bazı farklı objelerden kaynaklanan korku olmakla birlikte yalnız kalma ya da karanlık gibi korkularında ortaya çıkmasına neden olabilecektir. Özellikle bebeklik döneminden itibaren başlayan bu korkular, yetişkinlik sürecinde devam etmekle birlikte çocuklar üzerinde oldukça etkili olabilmektedir.

    Çocuk korkusu, fobi, çocuklar
  • Ocak 20, 2022

    Bebek Takımları

     

    Ugly Duck Kids Boutique, sizlere erkek bebek giyim başta olmak üzere birçok konuda yardımcı olacaktır. Çocuklara özel butik hizmeti sunan firma birbirinden farklı tasarımlara sahip ürünleri karşılaştırmanız ve bu ürünler arasından doğru karar verebilmeniz için sizlere değerlendirme imkan sağlamaktadır.

    Bebek takımları, bebek kıyafetleri
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR